Spanduk promosi kit isolasi Foregene rna
kit isolasi RNA total sato --spanduk
Sél Direct RT-qPCR kit --- spanduk
PRODUK
BANNER FOREGEN1
alat-alat lab jeung mesin

Solusi Élmu Kahirupan

PRODUK FEATURED

tentang Kami
Pabrik Foregene

Foregene Co., Ltd. khusus dina kit IVD sareng produksi sareng jasa réagen R&D, anu terintegrasi dina R&D, produksi sareng pemasaran.Foregene ngagaduhan platform PCR Langsung anu unggul di dunya.Produk utama kalebet rupa-rupa kit IVD (Covid-19 asam nukléat rRT-PCR, antigén, kit deteksi antibodi, 15 kit deteksi baktéri patogén sistem pernapasan), réagen pemurnian asam nukléat, PCR sareng réagen PCR Langsung, Kit Genotyping, jsb. sareng indikator kinerja produk anu dianggo sadayana ngarah status dunya, seueur diterapkeun di rumah sakit, lembaga, laboratorium médis, jsb.

nempo leuwih

Mitra Kami

  • pasangan urang
  • pasangan urang
  • pasangan urang
  • pasangan urang
  • pasangan urang
  • pasangan urang
  • pasangan urang
  • pasangan urang