• facebook
  • linkedin
  • youtube
spanduk
  • Baktéri DNA Isolasi Kit Baktéri génomik DNA ékstraksi Kit purifikasi

    Baktéri DNA Isolasi Kit Baktéri génomik DNA ékstraksi Kit purifikasi

     Gancang ngamurnikeun DNA génomik kualitas luhur tina baktéri dina fase pertumbuhan logaritmik.

    Henteu aya kontaminasi RNase:Kolom DNA-Ngan anu disayogikeun ku kit ngamungkinkeun pikeun ngaleungitkeun RNA tina DNA génomik tanpa nambihan RNase salami ékspérimén, nyegah laboratorium tina kacemar ku RNase eksogen.

    Laju gancang:Foregene Protease boga aktivitas leuwih luhur ti protease sarupa, sarta digests sampel jaringan gancang;operasi téh basajan, sarta operasi ékstraksi DNA génomik bisa réngsé dina 20-80 menit.

    Merenah:Sentrifugasi dilaksanakeun dina suhu kamar, sareng henteu peryogi 4 ° C sentrifugasi suhu rendah atanapi présipitasi étanol DNA.

    Kasalametan:Henteu aya ékstraksi réagen organik anu diperyogikeun.

    Kualitas luhur:DNA génomik sasari boga fragmen badag, euweuh RNA, euweuh RNase, sarta kandungan ion pisan low, nu bisa minuhan sarat tina sagala rupa percobaan.

    Sistim micro-élusi:Bisa ningkatkeun konsentrasi DNA génomik, nu merenah pikeun deteksi hilir atawa percobaan.

    kakuatan foregene