• facebook
  • linkedin
  • youtube
  • 100ul Pipet Tips

    100ul Pipet Tips

    ◮ 100% polipropilén murni (PP) bahan baku

    ◮ Alus perméabilitas, mulus tur alus sealing, mastikeun katepatan pipetting

    ◮ Sababaraha jinis sayogi

    ◮ Serbaguna sareng nyaluyukeun kana seueur pipette domestik sareng internasional anu terkenal di pasar.

    ◮ Disterilisasi ku iradiasi gamma

    kakuatan foregene

  • 300ul Pipet Tips

    300ul Pipet Tips

    ◮ 100% polipropilén murni (PP) bahan baku

    ◮ Alus perméabilitas, mulus tur alus sealing, mastikeun katepatan pipetting

    ◮ Sababaraha jinis sayogi

    ◮ Serbaguna sareng nyaluyukeun kana seueur pipette domestik sareng internasional anu terkenal di pasar.

    Sterilized ku iradiasi gamma

    kakuatan foregene

  • 20ul Pipet Tips

    20ul Pipet Tips

    ◮ 100% polipropilén murni (PP) bahan baku

    ◮ Alus perméabilitas, mulus tur alus sealing, mastikeun katepatan pipetting

    ◮ Sababaraha jinis sayogi

    ◮ Serbaguna sareng nyaluyukeun kana seueur pipette domestik sareng internasional anu terkenal di pasar.

    ◮ Disterilisasi ku iradiasi gamma

    kakuatan foregene

  • 1250ul Pipet Tips

    1250ul Pipet Tips

    ◮ 100% polipropilén murni (PP) bahan baku

    ◮ Alus perméabilitas, mulus tur alus sealing, mastikeun katepatan pipetting

    ◮ Sababaraha jinis sayogi

    ◮ Serbaguna sareng nyaluyukeun kana seueur pipette domestik sareng internasional anu terkenal di pasar.

    ◮ Disterilisasi ku iradiasi gamma

    kakuatan foregene

  • 200ul Pipet Tips

    200ul Pipet Tips

    ◮ 100% polipropilén murni (PP) bahan baku

    ◮ Alus perméabilitas, mulus tur alus sealing, mastikeun katepatan pipetting

    ◮ Sababaraha jinis sayogi

    ◮ Serbaguna sareng nyaluyukeun kana seueur pipette domestik sareng internasional anu terkenal di pasar.

    ◮ Disterilisasi ku iradiasi gamma

    kakuatan foregene

  • 1000ul Pipet Tips

    1000ul Pipet Tips

    ◮ 100% polipropilén murni (PP) bahan baku

    ◮ Alus perméabilitas, mulus tur alus sealing, mastikeun katepatan pipetting

    ◮ Sababaraha jinis sayogi

    ◮ Serbaguna sareng nyaluyukeun kana seueur pipette domestik sareng internasional anu terkenal di pasar.

    ◮ Disterilisasi ku iradiasi gamma

    kakuatan foregene

  • 10ul Pipet Tips

    10ul Pipet Tips

    ◮ 100% polipropilén murni (PP) bahan baku

    ◮ Alus perméabilitas, mulus tur alus sealing, mastikeun katepatan pipetting

    ◮ Sababaraha jinis sayogi

    ◮ Serbaguna sareng nyaluyukeun kana seueur pipette domestik sareng internasional anu terkenal di pasar.

    ◮ Disterilisasi ku iradiasi gamma

    kakuatan foregene