• facebook
  • linkedin
  • youtube
spanduk
  • RT Easyᵀᴹ II Master Premix pikeun sintésis cDNA untaian kahiji pikeun Real Time PCR

    RT Easyᵀᴹ II Master Premix pikeun sintésis cDNA untaian kahiji pikeun Real Time PCR

    - Sistem transkripsi sabalikna anu efisien, ngan ukur peryogi 20 menit pikeun ngarengsekeun sintésis cDNA untaian munggaran.

    - Sistem transkripsi sabalikna sensitipitas luhur, témplat tingkat pg ogé tiasa nampi cDNA kualitas luhur.

    - Sistem transkripsi sabalikna gaduh stabilitas termal anu luhur, suhu réaksi sistem tiasa saluhur 50 ℃, sareng gaduh kinerja transkripsi sabalikna anu saé.

    - Malah sampel RNA najis (alkohol nepi ka 60%, uyah guanidine nepi ka 750mM) bisa subjected kana réaksi transkripsi sabalikna.

    - 2 × RT OR-GampangTM Campuran parantos nambihan primer transkripsi terbalik anu dioptimalkeun (Random Primer, Oligo(dT)18 Primer).

    kakuatan foregene