• facebook
  • linkedin
  • youtube
page_banner

Kit Isolasi RNA Total Sato Kit Ekstraksi sareng Pemurnian RNA Total pikeun Jaringan & Sél Sato

Katerangan Kit:

Gancang sareng éfisién ékstrak RNA total anu murni sareng kualitas luhur tina sababaraha jaringan sato.

Henteu kedah hariwang ngeunaan degradasi RNA.Sakabéh sistem nyaéta RNase-Free

Éféktif miceun DNA ngagunakeun DNA-Cleaning Column

Leupaskeun DNA tanpa nambahkeun DNase

Basajan-sadaya operasi réngsé dina suhu kamar

Gancang-operasi tiasa réngsé dina 30 menit

Aman-henteu aya réagen organik anu dianggo

Purity tinggi-OD260 / 280≈1.8-2.1

kakuatan foregene


Rincian produk

Tag produk

FAQ

Kit Katerangan

50 préparasi, 200 préparasi

Kit ieu nganggokolom spin jeung rumusdikembangkeun ku parusahaan urang, nu bisa nimba-purity tinggi na kualitas luhur total RNA ti sagala rupa jaringan sato jeung efficiency.It tinggi nyadiakeun Kolom DNA-beresih efisien, nu bisa kalayan gampang misahkeun jeung adsorb DNA génomik ti supernatant jeung jaringan lysate, basajan tur hemat waktu;Kolom RNA-hijina tiasa ngabeungkeut RNA sacara éfisién sareng tiasa diolah sakaligus nganggo rumus unik.

Sakabéh sistem nyaéta RNase-Free, ku kituna RNA sasari teu didegradasi;Buffer RW1, Buffer RW2 buffer washing system, ku kituna RNA anu dimeunangkeun bébas tina protéin, DNA, ion, jeung polusi sanyawa organik.

komponén Kit

Sato Total RNA Isolasi Kit
komponén Kit RE-03011 RE-03014
50 T 200 T
Panyangga RL1* 25ml 100 ml
Panyangga RL2 15ml 60ml
Panyangga RW1* 25ml 100 ml
Panyangga RW2 24ml 96ml
RNase-Gratis ddH2O 10 ml 40 ml
RNA-hijina Kolom 50 200
Kolom Pembersih DNA 50 200
Instruksi Manual 1 sapotong 1 sapotong

 

Inpo produk

Formatna kolom Spin Komponén purifikasi Kolom Foregene, réagen
Fluks 1-24 sampel Waktos per préparasi ~30 mnt (24 sampel)
Centrifuge Méja centrifuge Pirolisis pamisahan Pamisahan centrifugal
Sampel jaringan sato;sélulér Jumlah sampel Jaringan: 10-20 mg;Sél:(1-5)×106
Volume élusi 50-200 μL Volume loading maksimum 850 l

 

Fitur & kauntungan

■ Teu perlu salempang ngeunaan degradasi RNA;sakabeh sistem nyaeta RNase-Free
■ Éféktif miceun DNA-ngagunakeun Kolom Ngabersihan DNA
■ Cabut DNA tanpa nambahkeun DNase
■ Basajan-kabeh operasi anu réngsé dina suhu kamar
■ Gancang -operasi bisa réngsé dina 30 menit
■ Aman-euweuh réagen organik diperlukeun
■ purity High -OD260 / 280≈1.8-2.1

Keunggulan foregene RNA Isolation kit

Aplikasi kit

Ieu cocog pikeun ékstraksi jeung purifikasi total RNA tina rupa-rupa jaringan sato seger atawa beku atawa sél berbudaya.

Parameter produk

■ Aplikasi hilir: sintésis cDNA first-strand, RT-PCR, kloning molekular, Northern Blot, jsb.
■ Sampel: jaringan sato, sél berbudaya
■ Dosis: Jaringan 10-20mg, Sél (2-5) × 106
■ Kapasitas mengikat DNA maksimum kolom purifikasi: 80 μg
■ Volume élusi: 50-200 μl

sato total RNA-basajan workflow

Diagram